Geen objecten gevonden

Woningtypen

FidesWonen heeft haar woningbezit onderverdeeld in een aantal woningtypen, deze worden hieronder beschreven. 

Gezinswoningen

Dit zijn rijtjeswoningen; beneden wonen, boven slapen. De woningen hebben minimaal 2 en maximaal 4 slaapkamers. De grotere gezinswoningen hebben meestal een vaste trap naar zolder. De kleinere woningen zijn meer geschikt voor kleinere huishoudens of een- of tweepersoonshuishoudens. Alle woningen beschikken over een eigen tuin. 

Inschrijvingsvereisten: U behoort tot deze doelgroep als u 18 jaar of ouder bent. 

Jongerenappartementen

Dit zijn appartementen tot maximaal drie bouwlagen met 1 slaapkamer. Een etage-appartement kan uitsluitend via een trap worden bereikt. Een aantal appartementen op de bovenste etage hebben ook een zolder. De appartementen op de begane grond hebben een terras en de appartementen op de etage mogelijk een balkon. Deze appartementen zijn voornamelijk geschikt voor jongeren.

Inschrijvingsvereisten: U behoort tot deze doelgroep als u 18 jaar of ouder bent. 

Appartementen

Deze appartementen bevinden zich in een complex met lift. De appartementen zijn voornamelijk geschikt voor een of tweepersoonshuishoudens. Alle appartementen beschikken over een terras, eigen balkon of loggia. De meeste appartementen hebben de beschikking over een tweede slaapkamer. De appartementen zijn ook geschikt voor senioren. 

Inschrijvingsvereisten: U behoort tot deze doelgroep als u 35 jaar of ouder bent. 

Seniorenwoningen

Dit zijn (kleinere) rijtjeswoningen waarbij de woonkamer, slaapkamer, toilet en badkamer zich op de begane grond bevinden. De woningen zijn voornamelijk geschikt voor een- of tweepersoonshuishoudens. De meeste woningen hebben een zolder of tweede slaapkamer op de eerste verdieping.

Inschrijvingsvereisten: U behoort tot deze doelgroep als u 55 jaar of ouder bent. 

Seniorenappartementen

Dit zijn appartementen voor senioren op de begane grond of op de etage. De appartementen op de etage zijn te bereiken via een lift. De oudere seniorencomplexen hebben geen vaste lift maar slechts alleen een traplift. Alle vertrekken zijn gelijkvloers en in enkele gevallen is er een zolder aanwezig. De appartementen zijn voornamelijk geschikt voor een- of tweepersoonshuishoudens.

Inschrijvingsvereisten: U behoort tot deze doelgroep als u 55 jaar of ouder bent. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden