Geen objecten gevonden

Naar overzicht

Woningen verbeterd in de Prunuslaan

Ooltgensplaat

Over dit project

Nederland gaat voor duurzaam en FidesWonen streeft naar goed en betaalbaar wonen. Dit gaat hand in hand samen, want duurzaam stroom opwekken verlaagt de energierekening en is goed voor het milieu.

Maar FidesWonen gaat verder dan alleen zonnepanelen aanbrengen. We streven naar een comfortabel huis waar het goed wonen is. Onder de noemer EBM, dit staat voor energie besparende maatregelen, verbeteren we jaarlijks een aantal van onze complexen. Als het even kan brengen we dak-, gevel- en vloerisolatie aan en vervangen we slecht isolerend glas voor goed isolerend glas (HR++). We streven dan naar het behalen van energielabel A of nog beter. Daarnaast willen we de vochthuishouding op orde brengen, zodat vocht, tocht en schimmelklachten tot het verleden behoren. Veelal brengen we mechanische ventilatie aan in combinatie met zelf regulerende roosters in de kozijnen.

In Achthuizen en Ooltgensplaat hebben we in samenwerking met De Kok Bouwgroep en haar ketenpartners 52 woningen verbeterd in de Prunuslaan (Ooltgensplaat), Pastoor van Luenenstraat (Achthuizen) en de Bloemstraat (Achthuizen).

Naast de energetische verbetering vond in de Pastoor van Luenenstraat complete kozijnvervanging plaats en heeft ook schilderwerk en voegwerkherstel plaatsgevonden.

 

 


Algemeen

 • Plaats Ooltgensplaat

Kenmerken

 • Woningtype Energiebesparende maatregelen

Planning

 • Status Opgeleverd
 • Partijen

 • Aannemer De Kok Bouwgroep
 •  
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden