Geen objecten gevonden

Woning

Naar overzicht Reageren

Hazelaar 10

Melissant

In een rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen berging/bijkeuken en vrij uitzicht aan de achterzijde. Deze woning heeft de volgende praktische indeling:

Via de voorzijde komt u binnen in de hal met meterkast en garderobe nis. Vanuit de gang krijgt u toegang tot een gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje. Onder de trap naar boven is een ruime inbouwkast.

De woonkamer ( 3.60 m x 7.20m) is van het type doorzon en grenst aan de open keuken (2.81m x 2.28m) . Vanuit de keuken is de bijkeuken/berging ( 4.00 m x 2.10 m) bereikbaar met wasmachineaansluiting en tuindeur.

Via de trap en overloop is een toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer ( 2.32m x 2.27m). De badkamer is uitgerust met een wastafel en een douchecabine. De slaapkamers hebben de volgende afmetingen:

Slaapkamer 1 (3.60m x 3.34m)

Slaapkamer 2 ( 3.60m x 3.77m)

Slaapkamer 3 ( 2.82m x 2.27m)

De 2e verdieping is bereikbaar met de vaste trap. Hier is de opstelplaats voor de Cv-ketel. Op deze verdieping is voldoende ruimte voor een 4e slaapkamer.

De woning is voorzien van kunststof ramen en kozijnen met daarin isolerend glas. De Cv-ketel is 2017 vervangen. De vloer van de bijkeuken/berging is voorzien van een nieuwe betonnen vloer.

Bij de woning voldoende parkeergelegenheid. Verder is aan de achterzijde een open gebied gelegen met enkele recreatieve faciliteiten.

 

Algemeen

  • Plaats Melissant

Verdeling

  • Aantal kamers 3 kamers

Voorzieningen

  • Fietsenberging Ja

Bouw

  • Type woning Eengezinswoning

Kosten

  • Vraagprijs € 160.000,00
  • Prijs voorwaarden Kosten koper

Contract en beschikbaarheid

  • Beschikbaar per 04-06-2019

Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden