Service (verzekering en abonnement)

Glasfonds

FidesWonen biedt aan alle huurders een collectief glasfonds aan. Dit fonds dekt de kosten voor de vervanging van glas door breuk. De premie voor dit fonds is € 1,65 per maand (prijspeil 2018) en verrekenen wij met de huurprijs. 

Wilt u zich aanmelden voor dit glasfonds? Dat kan via het aanmeldingsformulier glasfonds of telefonisch op telefoonnummer 0187-890400.

Heeft u glasschade, meldt u dit dan rechtstreeks bij de Glaslijn. Dit kan 24 uur per dag op telefoonnummer 0900-2040444.

Serviceabonnement

Voor kleine reparaties en herstellingen aan uw woning bent u zelf verantwoordelijk. Denkt u hierbij aan een lekkende kraan, een losse deurkruk enz. Kan u deze kleine herstellingen niet zelf uitvoeren of vindt u het prettiger dat wij dat voor u doen? Neem dan deel aan het serviceabonnement! Wij zorgen er dan voor dat de reparatie op tijd en vakkundig wordt uitgevoerd. Het serviceabonnement kost € 5,50 per maand (prijspeil 2018) Dit bedrag verrekenen wij met de huurprijs.

In de brochure onderhoudsbeleid en serviceabonnement kan u nagaan welke kleine reparaties en herstellingen onder het abonnement vallen. 

Wilt u zich aanmelden voor het serviceabonnement? Dat kan via het aanmeldingsformulier serviceabonnement of telefonisch op telefoonnummer 0187-890400. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden